Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Duyguadasi.Com > Genel > Bayanlar > Dedikodu Yap Mutlu Ol
Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 0 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dedikodu Yap Mutlu Ol  (Okunma Sayısı 109 defa)
15/09/07, 13:45
You Can't Kill Me I Am Already Dead
Can Dostlar
*
Üye No: 23
You Can't Kill Me I Am Already Dead

Durumum:

« :»

Mutluluğun sırrı dedikoduda

Birbirlerine dedikodu yapmak için zaman ayıran çiftlerin, evliliği perçinleniyor.

Çukurova Üniversitesi Psikiyatri Uzmanı Sabri Yurdakul, sır saklama konusundaki ortak yaklaşımların, eşlerin birbirlerine yakınlaşmasına ve iç dünyasını açmalarına yardımcı olacağını söyledi.

Medikososyal Bölümü ve Yaprak Psikiyatrik, Psikolojik Danışma Merkezi Uzmanı Yurdakul, eşlerin özel hayatlarıyla ilgili konuları paylaşmalarının, onları birbirlerine yakınlaştıracağını söyledi. Yurdakul, “Günün nasıl geçti, nereye gittin, kimlerleydin?” soruları yerine, eşlerin birbirlerine sırdaş olmaları ve yakın çevreleriyle ilgili dedikoduları anlatmalarının, onların paylaşımlarını artıracağını söyledi. Eşlerin her şeyden önce yakın arkadaş olmaları gerektiğine dikkati çeken Sabri Yurdakul, “Birbiriyle iyi arkadaş olan çiftlerin evlilikleri daha sıhhatli yürüyecektir. Bu nedenle günlük hayatla ilgili özel konuları paylaşmaları, ortak yaşamlarını zenginleştirecektir” diye konuştu.

Eşlerin paylaşımlarının diğer insanlara iletilmemesi konusunda dikkatli olmaları gerektiğini de vurgulayan Yurdakul, sır saklama konusundaki ortak yaklaşımların, eşlerin birbirlerine yakınlaşmasına ve iç dünyasını açmalarına yardımcı olacağını söyledi. İnsanların sırlarını paylaştıkları kimselere daha çok güveneceğini ve onunla konuşma isteğini daha çok duyacağını ifade eden Yurdakul, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu durumda eşler arasındaki diyaloglar artacak ve konuşma konuları artacaktır. Böylelikle birbirleriyle konuşmak için konu bulmakta zorlanmayacak ve televizyonun karşısında oturan iki yabancı olmaktan çıkarak, birbirlerine sırlarını dökmek isteyen iki samimi arkadaşa döneceklerdir ki, bu da evliliğin sağlıklı yürümesine yardımcı olacaktır. Bu yüzden eşlerin birbirleriyle dedikodu yapmak için zaman ayırmaları evliliği perçinleyecek ve paylaşımlarını artıracaktır.”

16/09/07, 06:11
Can_Dostlar
*
Üye No: 28
söYL€d!kl€r!m! değ!L söYL€m€d!kL€r!m! düşünÜN

Durumum:

« Yanıtla #1 :»

eşlerin yakın arkadaş  olmalarına katılıorum ama  dedikodu konusu çok itici geldi bana  ya ne bilim...

görünmeZ duVarLar arDına sAkLadım bedenimi ruhumUn çekip gitMesİni beKLiyorum.
16/09/07, 12:01
Can Dostlar
*
Üye No: 6

Durumum:

« Yanıtla #2 :»

dedikodu heee bnce buna biz konular hakkında yorum yapmak desek daha ii olucak snrm... Göz Kırpma

04/10/07, 10:12
Can Dostlar
*
Üye No: 102
м ρ я

Durumum:

« Yanıtla #3 :»

ben eşimle değl komşumla yapmak isittorum dedikodu daha zevkli olur LoL

teşekkürler konu için (:

Ya Bir Kelebek Olucam Yada bir Tırtıl Olarak Kalıcam (;
04/10/07, 14:07
****KrAliÇhe****
Can Dostlar
*
Üye No: 101

Durumum:

« Yanıtla #4 :»

WAAY BE GÜSELMİŞ Göz Kırpma

Yağmuru seviyorum
Seni arıyorum hüzün kesmiş damlacıklarda
Yanı başımda kaldırımlar uzanıyor.
Sana tutkun yüreğimle birlikte
İliklerime kadar ıslanıyorum ne çıkar?
Yağan sensin ya
meleğim.
Öpmek Aşk Aşk

Eskiden yeterdim kendime, artardım bile...Şimdi ne yapsam nafile! Ve kim demiş can eskimez diye...Bu can tedirgin bende. Canda eskimiş, tende..
Ağlama 2
18/10/07, 11:42
Dikkat Deli Var
Üye No: 100
αηηє вöуℓє кız мı ∂σğяυℓυя؟

Durumum:

« Yanıtla #5 :»

ben eşimle değl komşumla yapmak isittorum dedikodu daha zevkli olur LoL

teşekkürler konu için (:

tabi kızım zevklı olmasa bizim kadınlar yıllardır neden yapıyo bizimde bi çete kurup bi çuval çekırdek alıp başlamamız lazım bu olaya Gülme Gülme

єℓιмι ѕıкмαѕıη αℓçαкℓαя, αятıкℓαя, кαуραкℓαя ѕözüмü вöℓмєѕιη çαкαℓℓαя, çαтℓαкℓαя, çιуαηℓαя gözüηü вαğℓαмış уαѕαкℓαя, уαℓαηℓαя, кαçαкℓαя кöя∂üğüм σℓмυş кανşαкℓαя кαƒαℓαуα¢αкℓαя вιzι нαу∂υтℓαя!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Duyguadasi.Com | Powered by SMF 1.1.4.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.114 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu

Duyguadasi.Com Çöl Atesi Multicolor by rallyproco