Eşim 1.0 cok güçlü bir programdır. Sizin eski programlarınızı silebilme, önemine göre yerlerini değistirme ve yenilerini yükleme gücüne sahiptir. Yalnız bunların ne kapsamda olabileceği bilinmemektedir. Esim 1.0’i update yaptıktan sonra otomatik olarak silinen programlardan bazıları şunlardır:
- Arkadaşlarım ile aksam-kart-oyunları
- Arkadaşlarımı davet edip film, maç izlemek
- Pazar futbolu
- Dağınıklık
- Kahvehaneye gitmek
Ve bunlara ilaveten en önemlisi
- Benim dediğim olacak veya bu evde benim sözüm geçer
Bu saydiklarim en önemlileri ve bunlar yetmiyormuş gibi Esim 1.0 bazı önemli bulduğu alt programları hemen yükler ve bunların sizin günlük, haftalık, aylık veya yıllık görevleriniz haline gelmesi için uğraşır. Onları silmek imkansızdır. Bu nedenle dikkate almanızı tavsiye ederim.
Bilinenlerden bazıları:
- Haklısın karıcım
- Sık sık çiçek almak
- Hergün “SENİ SEVİZORUM” demek
- Bulaşık, çamaşır, ütü ve temizlik işlerinde yardım etmek
- Sinemaya gitmek
- Pazar kahvaltısını hazırlamak
Ve bunlara ilaveten en önemlileri
- Özür dilemek
- Yapılan işlerden haberdar etmek
- Ne kadar güzel olduğundan bahsetmek
Bu programların maksatı siyin hayatınızı zorlaştırmak değildir. Bu tamamen sizin inisiyatifinize kalmış birşeydir. Eşim 1.0 çok güçlü olduğu gibi uyanıkta programdır. Siz istemeseniz dahi, size fark ettirmeden sizi yukarıdaki programları kullanıma yönlendirecektir. Bu programların yanısıra hiç bir zaman yüklememeniz gereken programlarda vardır. Bunlardan bazıları:
- Mini etekli sekreterim
- Bayan iş arkadaşımla yemeğe çıkmak
- Eski kıy arkadaşlarımdan biriyle buluşmak
- Doğumgünlerine önem vermemek
Ve hiç bir zaman Eşim 2.0’ı yükleyip Ayrılık Eşim 1.0 ile paralel yürütmeye çalışmayınız. Bu daha çok problemlere yol açacaktır ve iz bırakıcı olaylara sahiptir. Böyle bir durumda Avukatım 1.0’ı yüklemeiz gerekecektir. Mahkeme (son version) ile Evim 1.0, Arabam 4.0, Banka hesabım 2.0 yok edilebilir ve Nafaka 1.0 programı hiçbirzaman silemeyeceğiniz programlar arasında yer alır. Bu nedenle siz değerli erkek arkadaşlarıma tavsiyem, Eşim 1.0 programında kalınız, tüm yanlışları Benim Hatam programıyla telafi etmeye ve bu programla çalışırken en iyisini yapmaya çalışınız. Kesinlikle ESC tuşunu kullanmayınız, çünkü sıkca Özür Dilerim komutunu kullanmak zorunda kalıcaksınızdır. Bu komut Pişman Oldum olarakta bilinir.
Eşim 1.0’ın yükleme ve kullanma masrafları yüksektir. Fakat daha öncede belirttiğim gibi çok enteresan bir programdır. Onu enteresan kılan yönü kendi kendine program üretebilmesidir. Bunlar sizin hayatınızı zorlaştırabileceği gibi, çok çok kolaylaştırabilirde. Anahtar kişi sizsiniz. Eğer bu programı yukarıda belirttiğim kurallar çerçevesinde kullanırsanız, Eşim 1.0 İyi Geçim 1.0 adlı program kapsamında yeni alt programlar üretmeye başlayacaktır. Bunların ne tür program olabileceği ve neleri kapsayacağı bilinmiyor. Bunu keşif etmekte sizin göreviniz.
Değerli arkadaşlarım, Eşim 1.0 programının eksileri olduğu gibi artıları, artıları olduğu gibi eksileride vardır. Bu nedenle yüklemeden önce yukarıda yazılanları tekrar bir okuyup düşününüz, hard diskinizin kapasitesini kontrol ediniz ve eğer bu kurallar içerisinde kullanabileceğinize inanıyorsanız, yükleyiniz.
Bol şanslar (ihtiyacınız olacak)
Ben beğendim sizlerle paylaşayım dedim
)))))))