Yüreğimde ince bir sızı var nedenini bilmediğim asıl olan sızımı sensizlik mi bilmiyorum yüreğim zayıf anlayamıyorum daha yeni ayrıldık belki ondandır belkide sevemememden kaynaklıdır fark edermi bilmiyorum ama ayrıldığıma üzülemiyorum
belki de daha önce kalkmalıydım bu limandan belkide hiç ses cıkarmadan devam etmeliydim sahte sevişmelere yapamadım sen haklıydı sertti tepkilerim nedensiz ve sertti bulamıyordum sebebini evet haklıydın sertti
seni düşünüyordum sana söylerken düşünüyorudum ama senin için ya yarın olmassam yanında nasıl olurdun onu düşünyordum istiyordu bir yanım seni ama hep ağır geliyordu sadece dokunmak istemem ruhumu katamadım bu sevgiye belki nedeni buydu mesnetsiz sevgimin
belki hataydı baştan konuşmak herşeyi baştan ama başlamadan konuşmak sevmek için uğraşmadık birbirimizi tanımaktı amacım, yaşamak ve alışmak sen hak etmiştin sevgiyi, büyüktü yüreğin kaldırırdı belki ama ben hak etmedim seni, sevemedim sana söylediğim gibi
sen bilirsin demiştin düşünecek bişey yok demiştin son seferinde giden gider kalan benimdir demiştin çocukcaydı belki kelimelerin sen benim için bittin demiştin işte o zaman bitirmiştin olmayan sevginin yeşermeye çalışan filizini ezmiştin
Artık geç kalınmış bir özrüm var, sızılarımı dindirmez belki belkide dahada acıtır beni ve seni ne olursa olsun ortaya cıkarır gerceği ilk seferinde yalan söyledim belki ama denemek istedim gerçeği şimdi herşey için çok geç belki ama bilmen gerekiyor bilmen gerekiyor
sevgilim ben seni sevemedim sevgilim
Riskler yaşanmalıdır, çünkü hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır. Hiç risk almayan kişi, belki acı ve üzüntülerden konuşabilir ama büyüyemez, sevemez, değişemez, hissedemez, öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken, bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder. Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür. Leo F.Buscaglia